Avís legal

Avís legal

 

L'accés i l'ús del lloc web de Alinea Online està subjecte als termes i condicions:

 

1. Drets sobre la propietat intel.lectual

 

Tots els drets de copyright i altres drets de propietat intel·lectual de qualsevol text, imatge, àudio, programari i altres materials d'aquest lloc són propietat d'Alinea Online, o s'inclouen amb permís del propietari.
Té permís per reproduir extractes d'aquest lloc web mitjançant la impressió, la descàrrega al disc dur i la distribució a tercers exclusivament per a propòsits no comercials, informatius i personals. Queda terminantment prohibit reproduir per a la venda o distribució qualsevol part d'aquest lloc web amb fins comercials, i no es pot modificar ni incorporar-se en cap altra obra, publicació o lloc web, ja sigui en format imprès o electrònic, incloent la seva publicació en altres llocs web.

Joomla! és un software lliure publicat sota la llicència GNU/GPL.

 

2. Disponibilitat de Productes

 

La menció de productes o serveis en aquest lloc web no constitueix una oferta per vendre o subministrar aquest producte o servei. Abans de la compra de qualsevol producte o servei concret, demani consell específic sobre la disponibilitat i idoneïtat del producte o servei.

 

3. Continguts

 

La informació d'aquest lloc web s'ha inclòs de bona fe, però és només per a fins d'informació general. La informació d'aquest lloc web no s'ha d'interpretar com fiable per a propòsits específics i no s'atorga cap declaració ni garantia respecte a la seva exactitud, integritat, idoneïtat o disponibilitat. Alinea Online, la direcció i empleats no seran responsables de pèrdues, danys o despeses, directes o indirectes, a causa del accés o ús d'aquest lloc web o de qualsevol lloc web al que enllaci, incloent, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, qualsevol pèrdua d'ingressos, de programes o dades, la interrupció del negoci, pèrdues o danys fortuïts o resultants.

 

4. Enllaços a altres pàgines Web

 

En diversos punts d'aquest lloc web s'ofereixen enllaços automàtics a altres llocs d'Internet relacionats amb un aspecte concret d'aquest lloc web. Alinea Online, direcció i empleats no poden assumir cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a aquests altres llocs web oa la informació que continguin.
 

 

5. Protecció de les dades

 

Tota la informació proporcionada a Alinea Online per part de l'usuari es tractarà com informació confidencial i, llevat que s'especifiqui el contrari explícitament, Alinea Online no la compartirà amb tercers, llevat que sigui requerit per la llei o les autoritats judicials.

 

6. Modificacions del contingut d'aquest lloc Web o de les condicions d'ús.

 

Alinea Online es reserva el dret de modificar les condicions sota les quals s'accedeix al lloc web i de realitzar qualsevol canvi o correcció a aquest lloc, en el moment en que es consideri adient i sense necessitat de previ avís. Aquestes modificacions entraran en vigència en el moment en què es publiquin en el lloc web.