Botiga Online - eCommerce

Desenvolupem projectes de comerç electrònic B2C orientats a client final i comerç electrònic B2B orientada a professionals.

Els costos més determinants que deu tenir en compte una organització / empresa per a la implantació d'una Botiga Online són els recursos interns necessaris per a la seva actualització i la coordinació de les vendes i sol·licituds del seu públic dins dels seus processos habituals d'empresa per respondre amb garanties a les exigències d'aquest mercat, com són la confiança i compromís de les seves vendes.

És per això que Alinea Online entén la Botiga Online com una extensió més de l'àrea de vendes de l'empresa, i en conseqüència ha d'anar, o és aconsellable, que estigui integrat dins del propi sistema de gestió empresarial.

Els nostres projectes de Botiga Online integrats amb la Plataforma Openbravo faciliten l'administració dels processos de venda directament des de la pròpia Plataforma Openbravo, evitant d'aquesta manera la duplicitat de treball, errors humans i garantint la immediatesa de la informació.
 

 

Integra la teva Botiga Online amb la Plataforma Openbravo

Sincronitzant la teva Botiga Online amb la Plataforma Openbravo aquesta serà autònoma, només actualitzant les dades dentros dels sistema ERP d'Openbravo. Així mateix les comandes efectuades a la Botiga Online quedaran integrats en el sistema Openbravo per a la seva corresponent preparació i lliurament.

Quadre de sincronització de les dues plataformes:

 

 

Openbravo

Botiga Online
     
Catàleg de productes  
Fotografies de productes  
Clients
Tarifes  
Control Stocks
Comandes    
Cobraments  

 

Podem realitzar projectes d'integració de Botiga Online amb altres sistemes ERP que utilitzin serveis web (WS - Web Services) per al procés de sincronització: MS Dynamics NAV, etc.

Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns quines són les teves necessitats. Intentarem ajudar-te

Sol.licitud d'Informació

Tecnologia

Podem realitzar projectes de Botiga Online amb diferents tecnologies segons les necessitats i requeriments del client

 

Magento
Virtuemart - Joomla
.NET