Ofimàtica i eines

El lloc de treball ha evolucionat. L'epicentre del canvi tecnològic són les dades i una eficient organització de la informació per fer-la accessible de forma senzilla i útil.

La nostra aliança amb Nubalia ens posiciona com a aliat estratègic de les companyies que busquen innovar i evolucionar el seu model digital amb el desplegament de les solucions professionals de Google for work per aconseguir ser més eficients, més productives i guanyar en competitivitat.

over 3 million business have gone google

 

Google Apps for Work

Google apps for work és un conjunt d'eines empresarials que ajuden a simplificar, compartir i organitzar a les empreses.

 
Tot el que necessites per treballar siguis on siguis.
Controls per garantir la seguretat de dades i dispositius.
Reunions més productives.
Treballa en equip de forma més eficient.
Comunicació
 
gmailhangoutscalendargoogleplus
Emmagatzematge
 
drive
 
Col·laboració
 
google docsgoogle sheetsgoogle formsgoogle slidesGoogle Sites
Administració
 
google adminVault

Chrome - Videoconferència

Coneix la nova solució de Google Enterprise per a realitzar videoconferències d'una forma molt senzilla i instantània, accessible a qualsevol tipus d'empresa.

 

Google Enterprise Solution

Google for Search

Google Search for Work ajuda als empleats i als clients a buscar el que necessiten amb rapidesa. És fàcil d'utilitzar i d'administrar, pel que podràs posar les teves dades a treballar.

Ofereix als empleats potents eines per buscar persones, dades i documents, des de RR. HH. a TU, etc..
 
Fes que les empreses segueixin avançant i construint relacions més sòlides ajudant els partners a localitzar la informació que necessiten.
 
Augmenta el trànsit. Per a això, fes que el teu lloc web, de cara al públic, resulti més rellevant, útil i fàcil de navegar.
 
Google Search for Work ofereix, a una velocitat vertiginosa, els resultats de gran rellevància que busquen els clients i els empleats.

google search

Google Maps for Work

Con Google Maps for work crea mapes interactius i inserir-los en els teus llocs, aplicacions, etc. Ofereix als usuaris informació rellevant per a la seva ubicació i aprofita les noves possibilitats que la situació, oferint a la teva empresa.

La API de Google Maps és un conjunt d'APIs que et permet superposar les teves pròpies dades sobre un mapa de Google Maps personalitzat.

Pots crear atractives aplicacions web i mòbils amb la potent plataforma de mapes de Google, fins i tot amb imatges de satèl·lit, Street View, perfils d'elevació, indicacions sobre com arribar, mapes amb estils, demografia, anàlisi i una àmplia base de dades d'ubicacions.

Amb la cobertura global més precisa del món i una comunitat de mapes activa que incorpora actualitzacions diàries, els usuaris es beneficiaran d'un servei que millora constantment.

googlemapsbig

Nubalia Soluciones

Nubalia disposa de solucions complementàries a Google Apps for Work , totalment integrades que ofereixen prestacions addicionals:

JUSTMAIL: Servei de correu electrònic, calendari i contactes basats en núvol , integrats amb la plataforma de Google, que ofereix una solució a més baix cost sense les prestacions addicionals de la suite de Google, com Drive, Docs, etc ...

PARKMAIL: Arxivat de correu en el núvol que permet als usuaris accedir al seu històric en temps real i de forma immediata . Permet emmagatzemar el correu d'usuaris no actius i accedir-hi en qualsevol moment.

IDENTITY SERVICE: Servei d'autenticació extern a Google que assegura que les claus d'accés a les aplicacions de Google no resideixin en la seva mateixa plataforma.

Nubalia soluciones

Nubalia soluciones