Talaia OpenPPM , l'eina open source per gestionar projectes i programes

TALAIA OpenPPM es posiciona en el mercat de productes PPM (Project Portfolio Management, ó Gestió de Carteres i Projectes), com a sol·lució que s'adapta a la seva organització, amb vocació d'integrar-se amb altres eines (eines de planificació, seguiment d'incidències o ticketing, gestió de riscos, gestió de costos, evaluacions de personal, etc) i que destaca per la seva rapidesa d'us.

TALAIA OpenPPM és la primera solució de codi obert per a gestionar projecctes, programes i cartera conforme als estàndars de PMI.

Els orígens de TALAIA

TALAIA OpenPPM neix en el contexte d'un projecte d'inversió finançiat pel Ministeri d'Industria, Turisme i Comerç d'Espanya. "Plan Avanza2 2009". Núm. exp. TSI-020513-2009-72. La primera versió de l'eina, batejada com OpenPPM es va desenvolupar amb l'objectiu de nodrir a les empreses d'un producte de codi obert, consistent amb els estàndards en bones pràctiques en gestió de projecte, tal i com defineix el PMI® (Project Management Institute).

A arrel d'aquesta iniciativa, TALAIA OpenPPM es converteix en el nom comercial dels serveis professionals que el fabricant SM2 ofereix al voltant del producte open source OpenPPM.

Modalitats d'Implantació

Talaia OpenPPM es una solució open source, sense costos d'aquissició de llicències ni manteniment, i els seus costos globals son molt reduïts en comparació amb altres sol·lucions equivalents en el mercat. Una de les seves principals característiques és la seva facilitat d'adaptació i integració amb altres eines. El fabricant ofereix els seus serveis professionals per a la seva implantació, adaptació, integració, formació i suport mitjançant 3 modalitats:

On Premise. Instalación en les infraestructures propies del client.
Cloud Hosted. Implantació al núvol en les infraestructures de SM2.
SaaS. Us de la sol·lució estàndard sota modalitat de subscripció.

6 Raons per escollir Talaia OpenPPM

GESTIÓ D'INVERSIONS, PROGRAMES I PROJECTES GESTIÓ DE RISCOS, CANVIS I KPI'S CENTRE INTEGRADOR DE TOTA LA INFORMACIÓ
PENSADA PER I PER A PROJECT MANAGERS ORIENTADA A ESTÀNDARDS PMI I ISO OPEN SOURCE SENSE COST DE LLICÈNCIA

Visiti la web de Talaia OpenPPM i posa't en contacte amb nosaltres

Talaia OpenPPm gestió de projectes i programes d'acord a estàndars